Vitamines en Mineralen Body Health Check

De Body Scanalyser: voor een snelle, betrouwbare health check.

De Body Scanalyser is een instrument voor het energetisch testen van het lichaam. Binnen enkele minuten geeft dit apparaat inzicht in de tekorten van mineralen, vitamines, het opnamevermogen van de cliënt, toxische belasting, het functioneren van de organen en het signaleert eventuele allergiën. 

De meting omvat meer dan 240 parameters in 40 groepen. Onder meer de conditie van het cardiovasculaire systeem, het skelet, de darmen, de lever, de longen, cholesterol, vitamines, mineralen, belasting door zware metalen en allergiën.

De Body Scanalyser meet het magnetisch veld van de menselijke cellen op basis van bioresonantie en een geavanceerd software programma analyseert de meting. Van iedere parameter zijn de normwaarden gegeven en de afwijking daarvan wordt grafisch en in getallen weergegeven door middel van een groene, gele, oranje en rode zone.

Het verschil met bloedwaardes die gemeten worden bij een dokter die de reguliere geneeskunde praktiseerd, is dat zij alleen de bloedwaardes kunnen meten door middel van bloedafname. Een reguliere dokter meet dus alleen op bloedniveau en niet op cel niveau. Je kan een paar dagen oesters eten en er zal veel zink in je bloed getraceerd worden, echter dit betekent niet dat elke cel in het lichaam het mineraal al opgenomen heeft. Het aanvullen van tekorten kan maanden duren! 

Daarom is deze methode een revolutionaire aanvulling op de huidige gezondheidszorg en zullen we in de toekomst meer en meer overgaan op deze, nu nog, alternatieve geneeswijzen.

De Body Scanalyser is vergelijkbaar met een Asyra Pro.

Wordt vergoed door de zorgverzekering - alternatieve geneeswijzen.

Contact

www.le-bien-etre.nl
Bloesemlaan 1
3897LN Zeewolde

06 - 224 668 35

info@le-bien-etre.nl

Contact

Certificaten in:

  • HOLISTIC WELLNESS COACH
  • VITAL LIFE COACH
  • BODY & MIND LANGUAGE
  • SCHOONHEIDSSPECIALISTE
  • MEDISCHE BASISKENNIS
  • KLEUR- EN STYL ADVIES
  • TRANSFORMAGE MASSAGE
  • ORTHOMOLECULAIR THERAPEUT