Lichaamsmassages

                                            MASSAGE VROUW

AFSLANKMASSAGE en CELLULITE BEHANDELING MET CUPPING Plaatselijk afslanken zonder medische ingreep met behulp van cupping. Door middel van verschillende massagetechnieken wordt de cellulite en het weefsel grondig aangepakt, waardoor de huid strakker en gladder wordt. De meest voorkomede probleemzones zijn de buik, billen, heuwpen, bovenbenen en armen. De afslankmassage helpt het lichaam te reinigen van afvalstoffen, gifstoffen en opgehoopt vocht. Door de stevige, krachtige en diepe massagetechniek wordt de huid niet alleen mooier en gladder maar ook de omvang verminderd. De resultaten zijn duidelijk merkbaar na gemiddeld 8 behandelingen, uiteraard is dit afhankelijk van de mate van de cellulite en je eigen inzet. Dat kan 1 of 2 maal per week zijn. 

ONTSPANNINGS MASSAGE Voor het hele lichaam. Het is een massage waarbij het lichaam en de geest weer helemaal tot rust komen. Het doel van deze massage is dan ook om lichamelijk en geestelijk tot volledige ontspanning te komen. De ontspanningsmassage geeft je het gevoel van een complete ontspanning. Het is geen diepe weefselmassage. De behandeling is dus niet bedoeld om de diepere gelegen spieren in het lichaam te bewerken. Bij de ontspanningsmassage worden enkel de buitenste lagen van het lichaamsweefsel gemasseerd. Bij de ontspannings massage kan gekozen worden uit een volledige lichaamsbehandeling, alleen de hele achterkant van het lichaam, of de rug, nek en schouders, alleen de benen met eventueel de voeten kan ook, geheel naar uw wens.

STOELMASSAGE, MET KLEDING AAN De stoelmassage is een drukpuntmassage waarbij je wordt gemasseerd op een ergonomische stoel. Het doel hiervan is om het lichaam weer in balans te brengen, de energie beter te laten stromen en het lymfesysteem te stimuleren. Door een stoelmassage voel je je al sneller meer ontspannen en energieker. De massagetechnieken zorgen ervoor dat blokkades wegstromen en dat je bloedsomloop dus wordt verbeterd. Hierdoor kom je weer wat meer tot ontspanning en breng je je lichaam weer in balans.

KLACHTGERICHTE MASSAGE Een therapeutische massage heeft als doel om de lichaamsfuncties weer te normaliseren, stress en spanningen te verminderen en de werking van de zenuwen en de bloedtoevoer in het lichaam te verbeteren. 

HOTSTONE MASSAGE  Een hotstone massage is met name bedoeld voor een gespannen lichaam. Een hotstone massage is een warmte massage.  Er worden verwarmde stenen op het lichaam gelegd. De warmte van deze stenen kan variëren van 50 graden tot 55 graden Celsius. Bij een hotstone massage worden tevens esoterische oliën gebruikt, die een kalmerende en ontspannende uitwerking hebben.

VLINDERMASSAGE Een vlinder massage is een massage die op de rug wordt gegeven. De massage is erop gericht om de spieren, de organen en de zenuwen te stimuleren. Het doel hiervan is om mensen te bevrijden van oude blokkades en spanningen. Door de massage wordt er energie geplaatst naar plaatsen waar blokkades zijn losgelaten

INDIAN HEAD HOOFDMASSAGE Bij een Indiase hoofdmassage worden het hoofd, het gezicht, de nek, de schouders en de bovenarmen gemasseerd. Deze massage heeft als doel om blokkades en spanningen weg te nemen.De  hoofdmassage bevordert je nachtrust en versterkt het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Ook worden pijn en stijfheid verlicht en worden de stress en vermoeidheid uit je lichaam gedreven. 

HOLISTIC PULSING De holistic pulsing massage brengt je lichaam weer in balans. Terwijl je gekleed op je rug of buik op een massagetafel ligt, wordt je lichaam ritmisch geschud. Dit wordt pulsing genoemd. Je energie en al het water in je lichaam (zo'n 70%) wordt zodoende in beweging gebracht wat het effect geeft van vele kleine golfjes die door je lichaam gaan en zich steeds uitbreiden. Een ontspannen gevoel is al gauw het effect. Pulsen brengt je bewustzijn meer naar je lichaam waardoor het gevoel van weer een geheel te zijn wordt ervaren. Ook ben je dan veel beter in staat om te voelen hoe het met je lichaam is en wat er verder in je leeft. Daarnaast laat het pulsen zien waar de energie in je lichaam stagneert. Deze stagnaties worden door het pulsen voortdurend uitgenodigd mee te bewegen. Je lichaam raakt vrij van spanning waardoor je jezelf meer thuis gaat voelen in je lichaam. Holistic Pulsing kan je ondersteunen om meer te kunnen luisteren naar je lichaam. Ook bij Burnout klachten kan het lichaam sneller weer in balans komen.

VOETMASSAGE Een voetmassage geeft ontspanning, niet alleen in je voeten, die je de hele dag dragen, maar in het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam. Een voetmassage geeft je rust en laat je even stilstaan bij jezelf. Een voetmassage kan verzachting en weldaad geven bij verschijnselen of klachten zoals bijvoorbeeld: Spanning, hoofdpijn, slapeloosheid, pijnlijke vermoeide voeten, vochtophoping in de voeten of benen, verkrampte en gespannen voeten, koude voeten en benen, enzovoort. Bij vochtophoping eventueel samen te combineren met een lymfedrainage behandeling.

 

 

 

 

 

 

Contact

www.le-bien-etre.nl
Bloesemlaan 1
3897LN Zeewolde

06 - 224 668 35

info@le-bien-etre.nl

Contact

Certificaten in:

  • HOLISTIC WELLNESS COACH
  • VITAL LIFE COACH
  • BODY & MIND LANGUAGE
  • SCHOONHEIDSSPECIALISTE
  • MEDISCHE BASISKENNIS
  • KLEUR- EN STYL ADVIES
  • TRANSFORMAGE MASSAGE
  • ORTHOMOLECULAIR THERAPEUT