Venus Swan

Wat is Venus Swan™?

De Venus Swan™ is de meest aanbevolen behandeling voor het verstevigen van de huid maar ook voor het corrigeren van gezicht, nek en lichaam zonder enig ongemak of hersteltijd. Wij beloven u een veilige, prettige en pijnloze ervaring met onze behandelingen voor gezicht en  lichaam, waaronder armen, buik, dijen, billen, nek en gezicht. Een natuurlijke face- en bodylift zonder plastische chirugie.

  • huidverstrakking / liftend
  • huidversteviging
  • rimpelreductie
  • cellulite-reductie
  • verminderen van striae
  • omtrekvermindering, betere lichaamscontouren 

 

Ik adviseer gemiddeld een kuur van 6-8 behandelingen en daarna een onderhoudsbehandeling om de 3-6 maanden

Hoe werkt het?

De Venus Swan combineert de MP2 technologie van multi-polaire radiofrequentie en magnetische pulsen. De MP2 technologie stimuleert de productie van nieuw collageen en elastine. Het unieke aan deze technologie is de aanmaak van nieuwe fibroblasten en bloedvaatjes. Door het thermische effect van de radiogolven in de diepere huidlagen wordt de huid gestimuleerd om nieuwe fibroblasten en zo ook collageen te produceren. Doordat de multi-polaire geluidsgolven een thermische reactie in het weefsel veroorzaken, wordt het natuurlijk herstelvermogen van de huid gestimuleerd. Dit herstelvermogen laat de huid samentrekken waardoor deze strakker wordt en rimpels en cellulite verminderen.

Tegelijkertijd wordt de vorming van nieuwe bloedvaten (angiogenese) in de huid gestimuleerd. Dit resulteert in 
een betere doorbloeding van de huid (verjonging) waardoor de huid beter wordt gevoed en afvalstoffen 
gemakkelijker worden afgevoerd. De huid wordt hierdoor steviger en elastischer en gaat er jonger uitzien.

De behandeling op het lichaam met de Venus Swan breekt ook triglycerides uit vetcellen in de hypodermis (diepste huidlaag) af tot vetzuren die daarna worden afgevoerd (lipolyse). Hierdoor worden egalere contouren gerealiseerd.

Wat kunt u verwachten?

Venus Swan behandelingen zijn veilig zonder risico's en geschikt voor alle huidtypen. Radiofrequentie en 
elektromagnetische pulsen worden in de geneeskunde al jaren toegepast en zijn bewezen veilig en effectief. 

Het gezicht, de hals en het hele lichaam kunnen behandeld worden. Er is geen hersteltijd na de behandeling; u kunt direct na de behandeling uw dagelijkse activiteiten voortzetten. De resultaten zijn duidelijk zichtbaar en klinisch bewezen, u ervaart al resultaat na 1 behandeling. De behandeling is non-invasief en pijnloos, veel cliënten vergelijken de behandeling met een hot-stone massage. Een behandeling duurt ongeveer 40-60 minuten, afhankelijk van het gebied. U kunt verwachten de resultaten te zien in de loop van de behandeling, minimaal 6-8 behandelingen voor het gezicht, 8 voor de nek en 10 voor het lichaam. De behandeling is veilig zonder risico's en geschikt voor alle huidtypen.