Bioptron lichttherapie

Bioptron lichttherapie maakt gebruik van gepolariseerd licht met een polarisatiegraad van meer dan 95%. Gepolariseerd licht is een speciaal soort licht dat zich voortplant in vlakke golven parallel aan elkaar. Door speciale polarisatie filters kan de golflengte van het licht zeer specifiek worden afgestemd op een bepaalde behandeling. Bioptron licht heeft een lage energiedichtheid en is daarom volledig veilig in gebruik.
Bioptron lichttherapie is een klinisch bewezen behandeling die versnelde heling en verlichting biedt. Het heeft een positief effect op de kwaliteit van het bloed en daarmee een positief effect op alle cellen in ons lichaam.  De licht- en kleurentherapie van Bioptron werkt op een natuurlijke manier door het eigen herstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen door middel van gepolariseerd, polychromatisch licht.

Geschikt voor:
Littekenherstel
Acne en/of puistjes
Rosacea
(On)zichtbare wonden
Bacteriële infecties
Huidontstekingen
Pijnklachten
Bloedcirculatiestoornis

Bovenstaande aandoeningen zijn vrij algemeen en de meeste mensen kunnen hier mee te maken krijgen. Hoewel de meeste problemen niet levensbedreigend zijn, kan het een zeer pijnlijke en negatieve impact hebben op de kwaliteit van het leven. Bioptron lichttherapie kan helpen de genezing te bevorderen en het ongemak te verminderen. De behandelingen zijn pijnloos en eenvoudig toe te passen.