Body Contour Wrap

Body contour wrap 1    CONTOUR WRAP      

Universal Body Contour Wrap: een strakke, gladde huid en ontgiften in één behandeling

De Body Contour wrap is de ideale manier om af te vallen en te ontgiften. Het kan een aanzet zijn als u wilt afvallen en geeft u extra ondersteuning tijdens het lijnen. Als u wilt afslanken is het van belang dat uw lichaam ontgift, er komen namelijk veel afvalstoffen vrij. Doordat het lichaam ontgift, krijgt u meer energie. Ook voor droge eczeem, psoriasis en acné is de methode zeer doeltreffend. De kleipakking zorgt ervoor dat de toxische stoffen uit het lichaam trekken.   

De behandeling

Bij de Universal Body Contour wrap wordt het hele lichaam wordt ingepakt met windsels, doordrenkt met Dode Zee klei. De zeeklei verwijdert de toxische stoffen uit de vloeistof rondom de vetcellen en door de windsel-techniek worden de vetweefsels samengedrukt. Naast ontgiften worden er tijdens de behandeling dode huidcellen verwijdert en verstrakt en verstevigd het lichaam. Littekens en cellulite worden minder zichtbaar.

Het beste resultaat wordt behaald in een kuur van 3 behandelingen, eenmaal per week. 

Resultaat

U verliest bij de eerste behandeling minstens 15 cm in lichaamsomtrek. U heeft meer energie, slaapt beter. Uw huid wordt strakker en gladder.