OxyGeneo

OxyGeneo drie-in-één behandeling

OxyGeneo biedt OxyGeneo zuurstofbehandeling, TriPollar-radiofrequentie- en Ultrasound behandelingen in één systeem. Gecombineerd in één behandeling is OxyGeneo huidverbetering die zowel aan de buiten- en binnenkant van de huid werkt. Niet voor niets heeft Oxygeneo de Cosmopolitan Prix de Beauté Award gewonnen als beste huidverbeterende systeem in 2019.

Een OxyGeneo behandeling is een optimale behandeling die kan worden toegepast bij iedereen die op zoek is naar niet-invasieve, veilige en effectie verjongingsbehandelingen zonder hersteltijd.

OxyGeneo

In tegenstelling tot standaard zuurstof gezichtsbehandelingen, duwt de OxyGeneo behandeling geen zuurstof in je huid, maar stimuleert het apparaat het lichaam om de huid op natuurlijke wijze van binnenuit van zuurstof te voorzien.

De resultaten: vollere huid, hydratatie, verheldering, verkleining van het uiterlijk van poriën, verbeterde huidtextuur en verminderde hyperpigmentatie.

TriPollar radiofrequentie

TriPollar stijgt boven de limiataties van voorgaande mono-polaire en bi-polaire technologieën uit. Een TriPollar behandeling voelt aan als een aangename warme massage en geeft een direct zichtbaar resultaat terwijl een kuur zorgt voor duurzame huidverbeterende resultaten.

De resultaten: huidverstrakking, huidversteviging, lifting, face sculpting en contouring, acne vermindering en rimpelvermindering.

Ultrasound

Voor maximale opname van specifieke ingrediënten.

De resultaten: verbetert de opname van actieve ingrediënten, verhoogt het celmetabolisme en microcirculatie, verbetert de vochtbalans, vernauwt poriën, vermindert couperose en wallen.

De OxyGeneo drie-in-één super gezichtsbehandeling heeft niet alleen een onmiddelijk verfraaiend effect, maar verbetert ook de huid op de lange termijn met verbeterde microcirculatie die meer zuurstof en voedingsstoffen aan de huidcellen levert. Dit vertraagt het verouderingsproces en draagt aanzienlijk bij aan de functionaliteit van de huid, waardoor het uiterlijk verbetert.