Coaching

                                  coaching helpende hand breed

HOLISTISCH COACHEN 

Bij holistisch coachen wordt ervan uitgegaan dat de gezondheid van de mens bestaat uit zijn lichamelijke, sociale en emotionele gesteldheid. Zodra er iets verandert op het ene vlak, heeft dit direct gevolgen voor de rest van het lichaam. Dit kan zich uiten in lichamelijke maar ook geestelijke klachten, zoals stress, vermoeidheid, depressiviteit en lichamelijke klachten, chronisch maar ook blokkades door onverwerkte emoties. Je krijgt tijdens een coaching sessie inzicht in jezelf, situaties en omgang met anderen.Je leert stress herkennen, maar komt weer in balans en leert jezelf te ontspannen, maar ook je grenzen aan te geven. Je zult je fitter en energieker gaan voelen.

                          uit de muur

BML TRAINER EN COACH

BML staat voor Body & Mind Language, dit is de relatie tussen lichaamstaal, lichaamshouding en levenshouding. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet de verbale, maar juist de non-verbale aspecten in communicatie zeggen ons veel over hoe we in de wereld staan en hoe we het leven en anderen tegemoet treden. Het lichaam draagt weggedrukte overtuigingen in zich die onbewust ons gedrag beïnvloeden. Om bij deze overtuigingen te raken, is het aangaan van gesprekken vaak onvoldoende. Werken met houding en beweging,brengt verandering in ons lichaam en heeft een directe uitwerking op de gevoelslaag en de denkwereld. Body en Mind Language brengt niet alleen inzicht, maar vergroot ook daadwerkelijk uw mogelijkheden.

                                            sapvasten

VOEDINGSTHERAPEUT

Ik begeleid u met afvallen en geef voedingsadvies op basis van orthomoneculaire voedingssupplementen, dit zijn vitamines en mineralen op natuurlijke basis die beter door het lichaam worden opgenomen.

SAPVASTENTHERAPEUT

Met sapvasten kunt u uw lichaam reinigen, een aantal kilo's kwijtraken en een start maken met een gezondere leefstijl. Gezond sapvasten kunt u thuis met een sapvastenpakket, dat bij mij verkrijgbaar is. Een sapkuur kan een bijdrage leveren aan uw geestelijke gezondheid. Een sapvastenkuur kan 3 tot 7 dagen duren.

Resultaten van sapvasten: Afvalstoffen worden verwijderd, het reinigt de darmen, het bevordert de stofwisseling, het versterkt de weerstand en u valt af.