PRODUCTEN


CHOLLEY®

Cholley combineert Zwitserse wetenschappelijke ontdekkingen op het gebied van fyto-cosmetica met de bewezen deugden van geneeskrachtige (Medicinale) therapeutische werking van planten.

In 1972, dr. Masset de Vallefort, internationaal bekende Zwitserse farmacoloog (Een farmacoloog onderzoekt naar de effecten van geneesmiddelen of andere stoffen op het lichaam), zijn laboratorium heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen fyto-cosmetische behandelingen en productie van hoge kwaliteitsproducten. Vandaag wordt dit laboratorium nog steeds beschouwd als een leider op dit gebied.

In 1990 werd het bedrijf overgenomen door Cholley, een cosmetische huidspecialist, en haar broer Rick, een chemisch ingenieur. Beide zijn afstammelingen van een Perzische adellijke familie, die eeuwenlang heeft hun eigen schoonheid recepten ontwikkelde met zorgvuldig geselecteerde kruiden. Ze hebben een perfecte synergie tussen een traditionele know-how en de moderne wetenschap, die aanleiding geeft tot krachtige nieuwe behandelingen op het gebied van corrigerende esthetiek.

Cholley is bekend om zijn anti-aging behandelingen, waaronder Phytocell ICRAMP op basis van Stamcellen. De BIOREGEN HYALURONIC® PROGRAM, is een intensieve, herstellende en hydraterende behandeling die zichtbaar het uiterlijk en de verzorging van de huid verbetert. Ideaal voor de huid die de eerste tekenen van droogte of veroudering, rijpe en gevoelige huid.

 

 

EEN GELAATSBEHANDELING DIE GESCHIKT IS VOOR ELK HUIDTYPE

Germaine de Capuccini beschikt in de vorm van de meest innovatieve cosmetische actieve bestanddelen die er op de markt zijn, over geavanceerde cosmeticaproducten voor het gelaat: anti-aging, hydraterend, specifieke producten voor de gevoelige huid, de gemengde huid, verzorgende basisproducten… die zich aanpassen aan de behoeften van jouw huid.

Het zijn excellente behandelingen in het schoonheidsinstituut, uitgevoerd door schoonheidsprofessionals met behulp van een unieke toepassingsmethode: de Méthode Kirei, die de behandelingen tot een werkelijk deskundige verzorging maakt.

Voorafgaand aan Méthode Kirei zal de schoonheidsspecialiste een diagnose van de huid stellen met behulp van het analyse-instrument professional beauty diagnose; dit is een exclusief product van Germaine de Capuccini waarmee het niveau van hydratatie, talg, pigmentatie, stevigheid… kan worden gemeten

Vanaf de eerste behandeling zal je kunnen genieten van een werkelijke verjonging van jouw huid.

Om de resultaten van deze behandeling in het schoonheidsinstituut krachtiger te maken, biedt Germaine de Capuccini je bovendien producten aan om de behandelingen thuis te continueren en te ondersteunen. Zo wordt de gelaatsbehandeling tot een authentiek ritueel van jeugdigheid en schoonheid.

Contact

www.le-bien-etre.nl
Bloesemlaan 1
3897LN Zeewolde

06 - 224 668 35

info@le-bien-etre.nl

Contact

Certificaten in:

  • HOLISTIC WELLNESS COACH
  • VITAL LIFE COACH
  • BODY & MIND LANGUAGE
  • SCHOONHEIDSSPECIALISTE
  • MEDISCHE BASISKENNIS
  • KLEUR- EN STYL ADVIES
  • TRANSFORMAGE MASSAGE
  • ORTHOMOLECULAIR THERAPEUT